Παγωτά “Τέρψις”

Παγωτά

Ιστορία:

Σε κάθε περίπτωση το πρώτο καφέ–παγωτατζίδικο ιδρύθηκε στο Παρίσι το 1686 και υπάρχει ακόμα. Είναι το περίφημο Procop, το πιο παλιό παρισινό εστιατόριο το οποίο συνεχίζει να λειτουργεί ανελλιπώς από τότε που το άνοιξε ο Φραντσέσκο Προκόπιο ντέι Κολτέλι ένας σπουδαίος μάγειρος από τη Σικελία. Εκτός όμως από τον Προκόπιο, οι Ιταλοί με τις συνταγές τους έχουν τα πρωτεία σε όλο τον κόσμο, και στην Ελλάδα, όπου ειδικά τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει κυριολεκτικά απόβαση.

Στο “Τέρψις” θα βρείτε τα ωραιότερα χειροποίητα παγωτά με γεύσεις που θα σας καταπλήξουν! Είναι η μεγαλύτερη, η πιο ηδονική απόλαυση του καλοκαιριού.

Share